Välkommen till Idrottsservice!
- Mer tid till din förening -

Föreningsjobb 

Idrottsservice tar emot och förmedlar föreningsjobb till föreningar. I dagsläget har vi arbeten att fördela i Skellefteå på Sara Kulturhus. Ni kan läsa mer om de olika uppdragen här. 

Sara Kulturhus

Sara Kulturhus i Skellefteå behöver personer från föreningslivet som arbetar i garderoben och med biljettkontroll när det är konserter, teater eller andra evenemang. Arbetet i garderoben samt biljettkontroll erbjuder Sara främst till idrottsföreningar och kulturföreningar i Skellefteå kommun. Det är vi på Idrottsservice som förmedlar bemanningen och handhar schema.

Fakta om uppdraget: 

  • Det är ca 4h arbete per event 
  • Det behövs upp till 8 personer som arbetar på varje event  
  • Ersättningen per timme är 200kr/person  
  • Ett uppdrag med 8 personer ger därmed föreningen 6 400:- för ett pass 
  • Alla som arbetar måste ha fyllt 18 år 
IntresseanmälanOm er förening är intresserade av arbete på Sara Kulturhus, så klicka på knappen och fyll i formuläret så snart som möjligt. Vi tar endast emot en intresseanmälan per förening, så se till att prata ihop er.
Varje förening som tar på sig uppdraget förbinder sig till att det finns rätt antal personer på plats under överenskommen tid. 

De flesta evenemang är förlagda mellan september – december samt mellan mars – maj och är på kvällstid, vardag och helg. Beroende på hur många föreningar som är intresserade kan det bli enstaka uppdrag eller flera per säsong.    

Maila till foreningsjobb@idrottsservice.com om du har några frågor.