Välkommen till Idrottsservice!
- Mer tid till din förening -MER TID TILL IDROTT
Idrottslandskapet förändras. Fler människor engagerar sig i föreningarna, men ofta under kortare perioder än tidigare. Då kan det vara skönt att få ägna den tiden åt idrott eller vad din verksamhet än innehåller, för det är ju den ni brinner för. Vi brinner för ekonomi och ordning och reda, så varför inte lämna de frågorna till oss?

KOMPETENS
Lagar och regler förändras. Det går ofta att lösa saker på olika sätt. Men med ekonomi, juridik och skatter finns det ofta bara ett rätt sätt. Vi som arbetar med detta hela dagarna kan det sättet.

FLEXIBILITET
Din situation förändras.
Det går fort att skala upp. Eller skala ner om det skulle behövas. Det är helt enkelt lättare att våga satsa när det är lätt att anpassa verksamheten åt båda hållen.

HÅLLBARHET
Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé. Idrottsservice är ett socialt företag utan vinstintresse med ekonomisk och social hållbarhet som kärna i vår affärsidé. Vi värnar om ideell och idéburen verksamhet och har som mål att stärka alla föreningar och kunder vi arbetar med. Vi tar även ett stort socialt ansvar och arbetar aktivt med arbetsträningsplatser och anpassade anställningar. Vi värnar även om en Levande landsbygd och är säkra på att ett starkt föreningsliv är en av nycklarna till detta